Klop pisao navijačima: Strpite se, slavićemo kad dođe vreme

Izvor: RTS, 29.Jun.2020, 15:51

Klop pisao navijačima: Strpite se, slavićemo kad dođe vreme

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je navijače da se strpe i sačekaju pravo vreme za proslavu šampionske titule, koja je na "Enfild" stigla posle 30 godina.
"Crveni" su prošle nedelje zvanično postali šampioni Engleske, a nakon tog uspeha, nekoliko hiljada pristalica uspeh je slavilo na ulicama Liverpula, uprkos merama uvedenim zbog pandemije koronavirusa.

"I ja sam ljudsko biće i vaša strast je kao i moja. Sada je najvažnije da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne bude javnih okupljanja. To dugujemo onima koji su najugroženiji u društvu, zdravstvenim radnicima koji toliko rade i kojima smo aplaudirali, policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu. Molim vas, slavite, ali na bezbedan načcin, tamo gde ne postoji rizik od širenja virusa", napisao je Klop u otvorenom pismu navijačima i dodao i da će slavlje biti organizovano kada za to bude pravo vreme.
"Volim vašu strast, pesme, odlučnost da ne prihvatate poraz, vašu posvećenost, razumevanje igre i veru u sve što radimo. Kada bude pravo vreme, proslavićemo zajedno. Sada ostanite kod kuće", poručio je nemački stručnjak.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Klop pisao navijačima: Strpite se, slavićemo kad dođe vreme

Izvor: B92, 29.Jun.2020

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je navijače da se strpe i sačekaju pravo vreme za proslavu šampionske titule, koja je na Enfild stigla posle 30 godina..."Crveni" su prošle nedelje zvanično postali šampioni Engleske, a nakon tog uspeha nekoliko hiljada pristalica taj uspeh slavilo je na ulicama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.