Klop otkrio kada napušta Liverpul

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 11:47

Klop otkrio kada napušta Liverpul

Nemački trener Jirgen Klop govorio je o svojim planovima u budućnosti.

Fenomenalni menadžer Liverpula je posle 30 godina čekanja doneo titulu ovom klubu u Premijer ligi.

Klop je na Enfildu od 2015, a postojeći ugovor mu ističe za četiri godine.

"Plan mi je da ostanem četiri godine u Liverpulu. Nakon toga, nakon devet godina u Liverpulu, jednu godinu sigurno ništa neću raditi. Onda ćemo videti. Možda preuzmem neki klub, reprezentaciju ili možda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završim karijeru jer za pet godina svet može izgledati potpuno drugačije nego danas", rekao je Klop.

Zbog koronavirusa, igrači Liverpula nisu mogli na stadionu da proslave titulu sa navijačima.

"Onog trenutka kad budemo mogli slaviti sa navijačima, to ćemo i učiniti. Pokušaćemo proslaviti to na lud način, možda napraviti nešto što niko pre nije", dodao je on.

Klop je dodao da će posle trenerske karijere živetu u Majncu, gde je nekada bio igrač i trener.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pelegrini pravi evropski Betis

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020

Čileanski trener Manuel Pelegrini rekao je danas da je njegov glavni cilj u Betisu da taj španski klub postane redovan učesnik evropskih takmičenja...Pelegrini je danas zvanično predstavljen kao novi trener Betisa, nakon što je potpisao trogodišnji ugovor..."Ovo je ekipa koja se mora boriti za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.