Klop odgovorio Murinju: Ti si najbolji menadžer

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop odgovorio Murinju: Ti si najbolji menadžer

Menadžer Liverpula Jirgen Klop na sebi svojstven način je odgovorio na prozivke Žozea Murinja o broju trofeja na klupi Liverpula.

Portugalac je rekao da su "trofeji važni" i da će se o Klopovom učinku na Enfildu na kraju sve gledati kroz trofeje, a Klop je uzvratio pomalo ironičnim odgovorom.

"Mančester junajted nikad ne pokazuje manjak ambicija. Murinjo je najuspešniji menadžer na svetu, tako stoje stvari", rekao je nemački stručnjak.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije želeo da bude uvučen u standardne Murinjove "misaone igre" uoči svakog velikog meča, pa je pohvalno govorio o narednom protivniku.

"Nikada me nije interesovalo koliko poena ima Mančester junajted. Svestan sam kritika koje stižu, ali potpuno sam se isključio kao i svi u timu jer protivnik ima mnogo kvaliteta, brzinu i tehniku, jednostavno sve. De Hea na golu, Rašford, Lukaku i Lingard su neverovatni. Ne sudimo o njima po broju bodova koji imaju, već po kvalitetu", rekao je Klop.

On je dodao i da je vreme da Liverpul pobedi Junajted na "Enfildu", a to se nije dogodilo još od septembra 2013. kada je menadžer bio Brendan Rodžers i kada je bilo 1:0.

"Moramo da budemo ljuti na terenu u nedelju i bićemo. Borićemo se za te poene. Vreme je. Znam da će biti teška utakmica, ali bićemo spremni. Ako Aleks Ferguson kaže da je ovo engleski klasiko, onda u redu, jer sam već imao jedan takav u Nemačkoj. Meni je to meč kao i svi drugi, dajete sve da pobedite. Istorijski, to je veliki meč i drago mi je da čujem da je to engleski klasiko", poručio je menadžer Liverpula.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klop o tituli Premijer lige: Da li moram da je osvojim?

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2018, 14:45

Menadžer Liverpula Jirgen Klop svestan je važnosti osvajanja trofeja, ali smatra da oni nisu presudni kada je u pitanju ukupan utisak o radu jednog trenera i ekipe. Nemca su iziritirale izjave Žozea Murinja, koji je pričao o ambicijama Redsa u ovoj sezoni, rekavši kako nije čitao izjave u medijima,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.