Klop o Grujiću: Može da bude vanserijski igrač

Izvor: Mondo, 22.Sep.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop o Grujiću: Može da bude vanserijski igrač

Menadžer Liverpula prezadovoljan učinkom igrača iz "drugog plana" u pobedi nad Derbi Kauntijem.

Jirgen Klop je u startnu postavu za Liga kup okršaj sa Derbi Kauntijem (3:0) uveo sedmoricu novih igrača u odnosu na petak i utakmicu Premijer lige protiv Čelsija (2:1).

Jedan od njih bio je Marko Grujić, koji je tokom leta imao dosta prilika u prijateljskim utakmicama, ali je od početka sezone proveo na terenu samo 13 od mogućih 450 minuta.

Na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Derbiju igrao je od početka do kraja, a evo šta je Klop o tome rekao za klupski sajt.

"Marko je imao sjajan debi, zaista dobar. On je tehnički neverovatno obučen fudbaler. Kada bi njegovi kvaliteti u defanzivi bili jednako dobri kao u ofanzivi, pričali bismo o vanserijskom igraču. Ali, radimo na tome i on radi na tome".

Nemački stručnjak pohvalno je govorio i o oporavljenom Emreu Džanu, Albertu Morenu, koji je izgubio mesto u prvih 11 zbog kikseva u ranijim mečevima, strelcu Divoku Origiju, Deniju Ingsu, koji se vraća iz teške povrede kolena...

Očigledno je da na Enfildu imaju sasvim dovoljno kvalitetnih igrača za borbu na više frontova, ali problem je u tome što se prošle sezone nisu kvalifikovali za Evropu, pa će do januara učestvovati samo u Premijer ligi i Liga kupu (protivnik u sledećem kolu je Totenhem). Onda će početi i FA kup.

"Ne znam šta će se desiti do vikenda ni ko će igrati za vikend, ali što više igrača imam na raspolaganju i što mi je teže da izaberem najbolje, utoliko bolje za Liverpul", zaključio je Jirgen Klop.

"Redsi" sa 10 bodova iz pet kola dele četvrtu poziciju na ligaškoj tabeli sa Arsenalom i Čelsijem, kojima u subotu predstoji međusobni duel.

Liverpul će istog dana imati samo "na papiru" lak zadatak, na Enfildu protiv Hala.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.