Klop nahvalio Grujića, a onda potvrdio ono o čemu se priča!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop nahvalio Grujića, a onda potvrdio ono o čemu se priča!

Marko Grujić mora da igra ukoliko želi na Svetsko prvenstvo, teško da će dobiti šansu da se dokaže ukoliko bude na klupi u Liverpulu. Šta je rešenje?

Menadžer Marka Grujića je pre nekoliko dana govorio o njegovom potencijalnom odlasku iz kluba, rekao je da je to verovatan sled događaja u budućnosti i da Marko Grujić mora da igra.

Šta o svemu misli Jirgen Klop?

"Ima pravo, Marko zaslužuje da igra više. Ako to nije moguće ovde, onda moram >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i ja da razmišljam o tome, da ga pošaljemo 6 meseci na pozajmicu.

Mnogo mi se sviđa taj momak, pravi veliki napredak, neverovatan, ali nije često u sastavu što je veliki problem"
, rekao je Klop.

On je dodao da želi sve najbolje Marku Grujiću, ali u Liverpulu.

"Zaista vidim Marka u Liverpulu kako igra za nas. Ali sada je nešto drugačija situacija, a mi uvek želimo da pomognemo igračima", rekao je Klop.

Dakle, sada je veoma izvesno da ćemo gledati našeg fudbalera na pozajmici i to u Premijer ligi.

Ovo su odlične vesti i za selektora naše reprezentacije koji će imati opciju više na sredini terena imajući u vidu da će Marko Grujić imati utakmice u nogama kada to bude najpotrebnije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.