Klop kritikovao navijače Liverpula: Šta želimo ovom atmosferom na Enfildu?

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 16:25

Klop kritikovao navijače Liverpula: Šta želimo ovom atmosferom na "Enfildu"?

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kritikovao je navijače tog fudbalskog kluba zbog loše atmosfere koju su napravili na "Enfildu".

Liverpul se plasirao u polufinale Liga kupa pošto je na svom terenu pobedio Vest Hem sa 5:1. Utakmicu je na Enfildu, zahvaljujući proširenoj tribini Enfild Roud stenda gledalo 57.332 navijača što je najveća poseta na tom stadionu još od 1963. godine.

Klop je pozvao navijače da naprave veću buku na stadionu uoči dolaska vodećeg Arsenala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Enfild u subotu.



"Moram da kažem, kada su u prvom poluvremenu momci igrali izuzetno, nisam bio zadovoljan atomsferom na tribinama. Ne znam. Ne pitam ljude, šta želimo? Promenili smo mnogo stvari, dominirali smo protiv Vest Hema kao ludi. Propustili smo neke šanse. Da sam ja bio na tribinima, bio bih naoštren, 1.000 odsto. Ne znam da li je prošla utakmica protiv Mančester junajteda bila toliko loša da moramo da se izvinjavamo što ih nismo razbili",
rekao je Klop, preneo je Skaj.

U utakmicu u subotu od 18.30 na Enfildu, Liverpul ulazi kao drugoplasirani, sa bodom zaostatka za Arsenalom.

"Potreban nam je Enfild u subotu. Arsenal nije igrao ove sedmice, pripremaju se za utakmicu i svi koji znaju ponešto o njima, znaju da će biti spremni. Treba nam naoštren Enfild od prve sekunde. Ako je to previše fudbala u decembru, ne znam. Žao mi je što moramo da igramo. Ali ako nisi u pravoj formi, daj svoju ulaznicu nekom drugom", naveo je nemački trener.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.