Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 22:20

Klop ima dobre vesti, vraćaju se Trent i Keita

Keleher ispred Adrijana, Nemac govorio i o pravilu o pet izmena u Premijer ligi

Fudbalere Liverpula posle trijumfa nad Ajaksom u petom kolu Lige šampiona očekuje susret sa Vulverhemptonom u 11. kolu Premijer lige (nedelja, 20.15). Pred prvakom Engleske je težak zadatak, ali Jirgen Klop je dobio i dobre vesti pred susret sa nezgodnim rivalom na Enfildu.

Van stroja su zbog povreda Virdžil van Dajk, Džo Gomez, Tijago Alkantara i Džejms Milner, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali Trent Aleksander-Arnold i Nabi Keita su u konkurenciji za sastav pred duel sa Vukovima.

"Ne znam još, videćemo. Trent i Nabi će danas odraditi prve treninge. Postoje neke naznake od utakmice sa Ajaksom i videćemo kako će odreagovati. Dosad nisu radili mnogo osim tretmana i takvih stvari. Moramo da vidimo kako će se stvari razvijati, ali u ovom trenutku ne znam više. Rekao bih da postoji šansa da će Nabi i Trent biti u ekipi. Ako budu u ekipi, to znači da će biti u stanju da igraju. Osim Nabija i Trenta niko drugi se ne vraća", izjavio je nemački stručnjak.

Morao je Klop da prokomentariše i sjajnu partiju Kaomina Kelehera u Ligi šampiona. Talentovani irski čuvar mreže je iznenada dobio priliku i na kraju bio jedan od junaka u meču kojim su Redsi overili plasman u narednu fazu takmičenja. Kako nemački stručnjak otvoreno priznaje, Keleher je sada drugi golman kluba, ispred daleko iskusnijeg Adrijana.

"Da, uspeo je ali u životu morate da se dokažete. To je nažalost tako. Kaomin je senzacionalno talentovan golman. A za golmane je jako teško, moraju da čekaju. Mogu da budu izvrsni, ali moraju da čekaju na šansu, jer samo je jedan golman na terenu i još ako brani 10 godina zarednom, jako je teško. Možete biti sjajan golman, ali to niko neće videti. Sada je dobio priliku i mislim da je uverio sve. Nas nije morao i mislili smo da će ispasti ovako. Ali je ubedio sve druge, to je dobro", izjavio je Klop i dodao da Adrijan nije otpisan, posebno ga je pohvalio jer je pružio veliku podršku svom mlađem kolegi.

Govorio je Klop i o gustom rasporedu, o čemu retko propušta priliku da kaže koju, pa se tako osvrnuo i na činjenicu da čelnici Premijer lige nisu odobrili pravilo o pet izmena i u tekućoj sezoni. Tvrdi i da je većina trenera uz njega, kada smatraju da je ova promena neophodna, kako bi se igrači sačuvali zbog jako zgusnutog rasporeda.

"Niko nije verovao da će priča o pet imena proći. Pričao sam vam i o činjenicama sa sastanaka trenera, da nam je bilo dozvoljeno da glasamo, prošlo bi sa 15, 16 glasova. Ali to što se nije desilo je znak da neki vlasnici vide stvari drugačije od trenera. To nije dobar znak, da budem iskren, jer pokazuje da ih ne zanima dobrobit igrača. To nije krivica trenera, već tih ljudi. Ako nemate priliku da glasate, onda morate to da prihvatite, ali pošto je reč o dobrobiti igrača i njihovom mentalnom zdravlju, nećemo prestati da se borimo. To je jedina ispravna stvar", naveo je Jirgen Klop, dodavši i da će selektori poput Gereta Sautgejta osetiti posledice narednog leta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.