Klop i dalje računa na Grujića, Marković na izlaznim vratima

Izvor: B92, 31.Jul.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop i dalje računa na Grujića, Marković na izlaznim vratima

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, poveo je 29 igrača na završne pripreme u Francusku pred start Premijer lige.

Na tom spisku nalazi se reprezentativac Srbije Marko Grujić, dok mesta za Lazara Markovića nije bilo, što znači da će krilni fudbaler sigurno promeniti sredinu ovog leta.

Obojica fudbalera bili su na pozajmicama prošle sezone, Grujić u Kardifu, a Marković u Anderlehtu.

Kada se sezona završila vratili su se u Liverpul, međutim Klop je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da za nekadašnjeg igrača Partizana nema mesta ni na pripremama.

Još nije poznato kakav je Grujićev status, da li će ostati u Liverpulu ili ponovo otići na pozajmici, ali je vrlo verovatno da neće potpuno otići s Enfilda. To isto ne može da se kaže za Lazara, koji gotovno sigurno napušta slavni klub.

Klop je poveo sledećih 29 fudbalera: Keleher, Grabara, Alison, Karijus, Van Dajk, Klavan, Moreno, Robertson, Filips, Gomes, Aleksander-Arnold, Klajn, Matip, Milner, Keita, Fabinjo, Grujić, Lalana, Kamačo, Vajnaldum, Džons, Staridž, Ings, Oriđi, Šaćiri, Salah, Mane, Firmino, Solanke.

Premijer liga startuje desetog avgusta, a Liverpul prvi meč igra 12. protiv Vest Hema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.