Klop i Liverpul ovog leta tek 1/3

Izvor: Mondo, 19.Jul.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop i Liverpul ovog leta tek 1/3

Nemački trener i klub sa Enfilda još jednom "izvisili" za željenog igrača.

Foto: Guliver/Getty images/Adam Pretty

Od tri velike želje Jirgena Klopa ovog leta, u Liverpul je stigla samo jedna. Za sada, ali kako stvari stoje, tako će i ostati.

Iz Rome je stigao Mohamed Salah za 42 miliona evra, a potom su usledila odbijanja. Posle Sautemptona, koji nije želeo da proda Virdžila Van Dajka, negativan odgovor dao je i Red Bul Lajpcig >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za 22-godišnjeg defanzivnog vezistu Nabija Keitu.

Za neumornog reprezentativca Gvineje, Liverpul je ponudio astronomskih 75 miliona evra, ali u Nemačkoj nisu želeli da se odreknu svog bisera posle samo jedne bundesligaške sezone.

"Ako bismo ga sada prodali, izdali bismo poverenje naših navijača i, takođe, poslali pogrešnu poruku ostalim igračima koji imaju ponude da odu. Ne želimo da prodajemo igrače koji su pod ugovorima, samo da bismo zaradili gomilu novca", poručio je gazda RB Lajpciga, Ditrih Matešic za nemački "Bild" i dodao".

"Nismo, niti ćemo ikada biti poput Mančester sitija. Nama je cilj da igračima koji su u klubu bude prijatno i da prate našu filozofiju fudbala. Ako neko misli da ću 'upumpati' milijarde u klub, vara se. Naš ceo tim vredi manje nego jedan od najboljih igrača Bajern Minhena. Vrednost našeg kluba je dve trećine u Akademiji i infrastrukturi koju imamo", jasan je Matešic.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.