Klop: Želeli smo Iska i Alkantaru

Izvor: B92, 22.Jul.2013, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Želeli smo Iska i Alkantaru

Trener Borusije iz Dortmuda Jirgen Klop otkrio je da je u ovom prelazno roku želeo da dovede mlade španske igrače Iska i Tijaga Alkantaru.

Klop je u pripremi za predstojeću sezonu rekao skautima Borusije da obrate pažnju na Iska i Alkantaru, ali vicešampion Evrope finansijski nije izdržao protiv mnogo moćnijih Reala i Bajerna.

"Razmišljali smo da potpišemo Iska, nismo glupi. Želeli smo i Alkantaru, videli smo sve njih. Ipak, bio sam prilično siguran da nemamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šanse za Iskov potpis “, rekao je Klop.

Trener Dortmunda sada se okreće drugim igračima koje želi da dovede, a jedan od njih je napadač Porta Džekson Martines.

"Imam nekoliko napadača na umu, ali ne znam da li možemo dovesti bilo koga od njih. Džekson ima mnogo kvaliteta koji ga čine interesantnim, on kontroliše loptu veoma dobro, postiže dosta golova i uvek je slobodan da prihvati loptu“, dodao je Klop.

Martinesu ugovor sa Portom ističe 2016. godine, a u prošloj sezoni postigao je 31 gol na 40 utakmica u svim takmičenjima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klop: Želeli smo Iska i Alkantaru

Izvor: B92, 22.Jul.2013

Trener Borusije iz Dortmuda Jirgen Klop otkrio je da je u ovom prelazno roku želeo da dovede mlade španske igrače Iska i Tijaga Alkantaru...Klop je u pripremi za predstojeću sezonu rekao skautima Borusije da obrate pažnju na Iska i Alkantaru, ali vicešampion Evrope finansijski nije izdržao protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.