Klop: VAR može da napreduje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: VAR može da napreduje

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je na promenu VAR sistema i efikasnije donošenje odluka sudija.

Nemac je na konferenciji UEFA trenera u Nionu, samo dan od pobede njegovog tima nad Mančester Sitijem (3:1) uz kontroverzne odluke, pričao o video tehnologiji i priznao da ima nedostataka.

"VAR može da napreduje, sigurno. Sigurno je da neće 100 odsto biti tačan, svi to znaju. Postoji nekoliko stvari koje nisu u redu", rekao je Klop, prenosi Skaj Sport.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Harizmatični fudbalski stručnjak smatra da UEFA ima ideje kako da reši problem.

"Napredak može da se napravi prilikom igranja rukom i ofsajda. Svi smo uključeni u novu akciju, iako ima mesta za greške. Niko nije savršen, ne traži se perfekcija, samo da odluke budu ispravne", zaključio je Klop.

Interesantno je da je na istoj konferenciji bio i menadžer Sitija Pep Gvardiola, koji je bio jako besan na sudije u meču sa Liverpulom smatrajući da je njegov tim oštećen za dva penala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VAR MOŽE DA NAPREDUJE Jirgen Klop: Sigurno je da neće 100 odsto biti tačan, svi to znaju (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Nov.2019

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je na promenu VAR sistema i efikasnije donošenje odluka sudija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.