Klop: Sve ste videli

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 11:45

Klop: Sve ste videli

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da je jedna greška njegove odbrane presudila u meču sa Čelsijem.

"Plavci" su slavili na Enfildu sa 1:0, a jedini gol je postigao Mejson Maunt u 42. minutu.

"Videli ste sve. Tesna utakmica, dosta intenziteta, mi smo njih terali na greške, oni nas… Na kraju su oni iskoristili jednu našu grešku, mi njihove nismo i to je to. Mejson je dao jedan lagan gol, morali smo to da odbranimo bolje. Takve stvari prave razliku", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Klop.

Liverpul je, inače. postavio negativan klupski rekord, zabeleživši peti uzastopni poraz na Enfildu u Premijer ligi.

"Moramo da se borimo, da izađemo iz ove krize. Neophodno je da budemo jaki, ali verujem da ćemo uspeti. Sve je do momaka", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klop posle poraza od čelsija: Iskoristili su jednu našu grešku

Izvor: OkRadio.rs, 05.Mar.2021

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je jedna greška njegove odbrane presudila da Čelsi slavi na "Enfildu". "Plavci" su slavili sa 1:0, a jedini gol postigao je Mejson Maunt u 42. minutu.   - Videli ste sve. Tesna utakmica, dosta intenziteta, mi smo njih terali na greške, oni nas.. Na kraju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.