Klop: Salah ne igra u Notingemu, ali uskoro se vraća

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 16:43

Klop: Salah ne igra u Notingemu, ali uskoro se vraća

Fudbalere Liverpula u subotu od 16 časova očekuje gostovanje Notingem Forestu u 27. kolu Premijer lige.

Lider Premijer lige ima bod više od Mančester sitija i dva više od Arsenala.

Ipak, Jirgen Klop neće moći da računa na veći broj igrača, a svakako je najveći hendikep izostanak Mohameda Salaha.

"Mo Salah neće biti spreman da igra, ali je na putu da se vrati. Možda već sledeće nedelje, sve je bliži. Iskreno, ne znam koliko je to još vremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali neće biti tu u subotu", rekao je Klop.

Dobra vest je to što su Dominik Soboslai i Darvin Nunjes trenirali tokom nedelje, tako da će verovatno biti u konkurenciji da počnu susret.

Endi Robertson je bio bolestan, a o njegovom učešću na Siti graundu Klop će odlučiti posle dodatnih testova na dan utakmice.

"Ako me pitate koji tim bi trebalo da igra, ne mogu da odgovorim na to. A na dan smo do utakmice. Moramo da ostanemo fleksibilni u ovim situacijama i da verujemo u proces", zaključio je Klop.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.