Klop: Remi je pravedan rezultat

Izvor: B92, 05.Feb.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Remi je pravedan rezultat

Menadžer Liverpula Jirgen Klop priznao je da će bitka za titulu u Premijer ligi biti naporna, ali je poručio i da je remi sa Vest Hemom bio pravedan rezultat.

"Crveni" su tako posle Lestera opet odigrali meč koji je završen rezultatom 1:1 i tako vratili u igru Mančester siti koji je sada samo tri boda iza lidera.

Klop je rekao da je meč u Londonu obilovao čudnim situacijama, ali i da je video neobičan sudijski kriterijum. On je priznao da je njegov tim postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol posle ofsajda.

"Imali smo dobre momente i postigli smo gol posle ofsajda. Sudija mora da je bio svestan toga, i to možda objašnjava splet čudnih situacija u nastavku, ne bih rekao odlučujućih, nego onih koje su lomile ritam igre. Bilo je mnogo situacija 50-50 koje su presuđivaone u korist Vest Hema", objasnio je Klop.

Menadžer Liverpula smatra da je njegov tim ipak mogao da odigra bolje.

"Postigli su gol i remi je pravedan rezultat. Nisam video dobru igru kod nas, nekoliko njih nije prikazalo igru na najvišem nivou, ali to nam se dešavalo i ranije i deševaće se i ubuduće", zaključio je strateg Liverpula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.