Klop: Pomalo mi je i drago što se Čelsi muči

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 22:59

Klop: Pomalo mi je i drago što se Čelsi muči

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, još jednom je osudio transfer politiku pojedinih klubova, posebno Čelsija.

Nemački stručnjak je apostrofirao činjenicu da su londonski "plavci" potrošili 600 miliona funti na pojačanja, ali da im to nije donelo uspeh jer su na 12. mestu u Premijer ligi.

U januaru su doveli osam novih igrača među kojima su i Enco Fernandes i Mikailo Mudrik.

Grem Poter je nedavno smenjen na mestu menadžera, a privremena zamena, Frenk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lampard, takođe nema uspeha.

"Pomalo mi je i žao Čelsija, da budem iskren, jer im ne ide dobro, a oni su svakako top tim. S druge strane, dobro je videti da nije dovoljno da se samo dovedu top igrači da bi stvari funkcionisale. Morate da napravite tim, a to je ono što su vlasnici potcenili i trenere stavili pred gotovo nemoguću misiju", kaže Klop.

On objašnjava da se treneri u Čelsiju suočavaju sa problemima zbog velikog broja igrača.

"Ne možete da imate dve svlačionice, da trenirate na dva terena, morate da stvorite odnose, timski duh i zato sam pomalo srećan što im ide tako. Čelsi će biti u redu, biće neverovatno jaki sledeće godine, ali njih dajem kao primer. Na najvišem nivou, ne može da se radi tako. I mi to svakako nećemo. Morate dovesti prave igrače i izgraditi novi tim. Ovaj tim je ispisao senzacionalnu priču i sad krećemo sa novom, to je to", poručio je Klop.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.