Klop: Moraš da reaguješ kad je neko kao Šaćiri dostupan

Izvor: N1 televizija, 14.Jul.2018, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Moraš da reaguješ kad je neko kao Šaćiri dostupan

Menadžer Liverpula Jirgen Klop istakao je da je odluka o dovođenju Đerdana Šaćirija bila izuzetno laka za sve u klubu.

Švajcarski reprezentativac je stigao na Enfild iz Stouk Sitija za 13 miliona funti.

"Kad je igrač poput Šaćirija dostupan pod ovakvim uslovima, onda moraš da reaguješ ukoliko si pametan. Mi smo reagovali, bila je to laka odluka", kazao je Klop.

Šaćiri je sa slavnim klubom potpisao ugovor do 2023. godine zaduživši >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << broj 23.

"Mi smo savršen klub za njega u svakom smislu, a on je igrač koji pravi veliku razliku zato što može da igra na više pozicija u našem sistemu. Brz je, ima pravi stav na terenu, hrabar je i preuzima odgovornost. Gledao sam ga još u Švajcarskoj, posle i u Nemačkoj. Od tada je dodatno napredovao igrajući u Premijer ligi. Bio je dobar i na Svetskom prvenstvu, dolazi nam pun samopouzdanja", zaključio je nemački stručnjak.

Pre Liverpula, 26-godišnji vezista poreklom iz Gnjilana igrao je za Bazel, Bajern i Inter, odakle je 2015. došao u Stouk sa kojim je u prošloj sezoni ispao iz Premijer lige.

On je treće pojačanje za Crvene ovog leta. Prethodno su stigli Fabinjo i Nabi Keita.

The boss

New teammates

Melwood tour

Behind the scenes with @XS_11official: https://t.co/15u7selQWn#XS23pic.twitter.com/ZViHlrQID9

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.