Klop: Ja rekao da volim Vengera? Moram da prestanem da se drogiram

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Ja rekao da volim Vengera? Moram da prestanem da se drogiram

Sinoć je odigran treći meč Arsenala i Borusije iz Dortmunda u dve sezone, a novinari su podsetili trenera pobedničke ekipe Jirgena Klopa da je prošle godine izjavio kako voli svog kolegu Arsena Vengera, na šta je popularni Klopo imao odličan odgovor, baš u njegovom stilu.

Šta sam rekao, da volim Arsena Vengera? Pod hitno moram da prestanem da se drogiram. On je sjajan kolega i odličan trener, ali da ga volim? To ne“, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rekao je nasmejani Klop.

On je posle pobede rekao da se ne može upoređivati sa francuskim stručnjakom i da ima nekih bitnih  razlika između njega i popularnog Profesora.

„On govori nekoliko jezika i verovatno pije vino. Ja sam još uvek na pivu“, dodao je Nemac.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.