Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 11:44

Klop: Igraćemo i naredne sezone u finalu Lige šampiona

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je uveren da će fudbaler engleskog kluba i naredne sezone igrati u finalu Lige šampiona. Uprkos porazu, pohvalio je igru svog tima i istakao da je ponosan na njih, prenose britanski mediji.
Liverpul je sinoć u finalu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja poražen od madridskog Reala sa 1:0, a njihov trener je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << istakao da već razmišlja o novom finalu.

"Ovog trenutka niko ne misli da je ovo bila sjajna sezona. Nije loše igrati u finalu, jer je to neka vrsta uspeha, ali nije uspeh koji želite. Momci su takmičarski nastrojeni da i naredne sezone igramo u finalu Lige šampiona. Imaćemo izvanrednu grupu momaka i naredne sezone. Gde je finale sledeće godine? Istanbul? Rezervišite hotel", rekao je Klop za BT Sport.
Nemački trener je istakao da je ponosan na fudbalere Liverpula.
"Imali smo mnogo šuteva, ali ne najčistijih. Golman Reala Tibo Kurtoa je imao dve odlične odbrane. Primili smo gol posle ubacivanja. Valverde je želeo da šutira, Vinisijus je bio tamo i to je to. Momci su sve pokušali, posebno kad su gubili, onda smo zaigrali kako smo planirali. Želeli smo da budemo hrabriji u drugom poluvremenu. Trebalo je da igramo više u formaciji, a onda oko njih", istakao je Klop.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perez: Mbape ne postoji za Real

Izvor: RTS, 29.Maj.2022

Predsednik Reala Florentino Perez izjavio je da je ponosan na fudbalere madridskog kluba koji su sinoć osvojili Ligu šampiona, a na insistiranje novinara kratko je prokomentarisao i polušaj Kilijana Mbapea da postane član tima. . Real je u subotu uveče u Parizu pobedio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.