Klop: Biću srećan ako pobedi Dortmund

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 23:03

Klop: Biću srećan ako pobedi Dortmund

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop, koji je Borusiju Dortmund vodio do poslednjeg trofeja u Bundesligi 2012. godine, rekao je danas da je "malo nervozan".

"Malo sam nervozan da budem iskren. U tom slučaju biću srećan ako Dortmund pobedi Majnc. Nema problema", rekao je Klop, koji je trenersku karijeru počeo u Majncu.

Fudbaleri Borusije Dortmund u subotu imaju priliku da osvoje devetu titulu prvaka Nemačke. Oni kolo pre kraja vode sa 70 bodova, odnosno imaju dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << boda više od drugoplasiranog Bajerna.

Borusija Dortmund poslednji meč igra na svom terenu protiv Majnca, dok Bajern gostuje Kelnu. Svi mečevi poslednjeg kola Bundeslige igraju se u subotu od 15.30.

Upitan da li prati borbu za titulu u Bundesligi Klop je rekao: "Naravno. Nisam mrtav, živ sam".

Klop, koji je vodio Borusiju Dortmund od 2008. do 2015. godine, istakao je da je posle dugo vremena red da neko drugi osvoji titulu u Nemačkoj.

"Prošlo je dosta vremena. Razumem da Bajern to vidi drugačije, ali nije zabavno ako ista ekipa svaki put osvoji ligu. A znamo da će Bajern uzvratiti sledeće sezone u svakom slučaju", zaključio je Klop, koji je ove sezone sa Liverpulom zauzeo peto mesto u Premijer ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.