Klop 2008. bio na korak od Bajerna

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop 2008. bio na korak od Bajerna

Direktor Majnca Kristijan Hejdel otkrio je da je Jirgen Klop, bivši trener tog kluba, a sada strateg Borusije Dortmund, bio na korak od Bajerna 2008. godine.

Hejdel je rekao da je Klop, uz Jirgena Klinsmana, bio medju glavnim kandidatima da na klupi Bajerna zameni Otmara Hicfilda.

"Sedeo sam pored njega kada je dobio poziv direktora Bajerna Ulija Henesa. Bio je oduševljen, što je i normalno kad se jedan takav klub interesuje za tebe", rekao je Hejdel za Bild.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Klop je 2008. iz Majnca prešao u Dortmund i sa "milionerima" osvojio pet trofeja - dve titule, jedan nacionalni Kup i dva Superkupa Nemačke.

Pod njegovim vodjstvom Borusija je prošle godine igrala finale Lige šampiona, ali je poražena od Bajerna rezultatom 2:1.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.