Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020, 09:10

Ključni igrač ne dolazi u Minhen

Filip Kostić zbog suspenzije propušta polufinalni meč Ajntrahta protiv Bajerna

Sa "večitim" prvakom Nemačke je sve jasno. Da li neko uopšte ima sumnju da nemilosrdni Bavarci idu da osvoje sve trofeje do kraja sezone, uključujući i Ligu šampiona? Ekipa Hansija Flika je nadomak jubilarne 30. šampionske titule, pa može maksimalno da se posveti i završnici DFB kupa, gde je večeras na Alijanc areni očekuje dvoboj sa Ajntrahtom (20.45).

Teško da domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čeka previše problema, iako Ajntraht ume da bude prilično neugodan kada ga unapred otpišu. Ali, sastav Adija Hitera igra prilično nestabilno, a protiv Majnca u subotu pokazao je brojne slabosti u igri, pa nema dileme da će snažni Bajern to znati da iskoristi i bez problema pronađe put do velikog finala.

Još jedan detalj, vrlo važan, sugeriše da Orlovi nemaju šta da traže u Minhenu - izostanak Filipa Kostića. Naime, srpski reprezentativac je u četvrtfinalnom dvoboju sa Verderom zaradio isključenje u sudijskoj nadoknadi i neće biti u prilici da pomogne saigračima u borbi za finale. Defekt teško nadoknadiv, jer se momak iz Kragujevca profilisao u jednog od najvažnijih šrafova Ajntrahta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ove sezone odigrao je pomsatrajući sva takmičenja 46 utakmica i na njima postigao 12 golova i zabeležio 17 asistencija. Strateg tima iz Frankfurta biće, dakle, posle duže vremena prinuđen da igra bez Kostića, koji je ove sezone propustio samo jedan duel u Bundesligi.

Bajern se nedavno osvetio Ajntrahtu (5:2) za katastrofu iz novembra prošle godine (1:5), pa je sada posvećen isključivo rezultatu, mada izvesno neće propustiti priliku da dođe do još jedne ubedljive pobede, ako mu se ukaže mogućnost za to.

Bajern sebi ne sme da dozvoli nikakvo opuštanje jer ga je Ajntraht savladao u finalu kupa 2018. godine (3:1). Međutim, ekipa iz Frankfurta ima ozbiljnih problema kada dođe u Minhen. Bajern je dobio poslednjih 11 međusobnih mečeva na svom terenu, u mnogo je boljoj formi, a pored toga je i kvalitetniji tim.

NEMAČKA, KUP - POLUFINALE

Utorak

Sarbriken - Leverkuzen 0:3 (0:2)

/Dijabi 11, Alario 19, Belarabi 58/

Sreda

20.45: (1,15) Bajern (8,50) Ajntraht (15,0)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.