Kljajić: Pobeda nad Rudarom diže samopouzdanje

Izvor: BKTV News, 20.Jul.2018, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kljajić: Pobeda nad Rudarom diže samopouzdanje

Filip Kljajić je na ovosezonskoj premijeri među crno-belim stativama sačuvao mrežu mirnu, a njegov tim se rutinski plasirao u drugu fazu pa ne čudi zadovoljstvo kojim je zračio po izlasku iz svlačionice.

Čuvar mreže crno-belih izneo je utiske nakon trijumfa nad Pljevljanima: "Znali smo da će Rudar probati iz kontre da nas iznenadi i postigne gol u ranoj fazi utakmice. Na svu sreću, sprečili smo neizvesnost postizanjem svog prvog pogotka, kojim smo, takoreći, završili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << posao u ovom duelu. Uvek moramo ići na pobedu, kako bismo stekli samopouzdanje da, u gustom rasporedu utakmica koje nam predstoje, ostvarimo dobar rezultat."

Na momente su gosti pretili da ugroze gol Partizana...

"Normalno je da protivnik stvara šanse za gol, ali, na svu sreću, dobro se završilo."

Na kraju, kratko je prokomentarisao i predstojećeg oponenta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Prednost je što ćemo putovati za Litvaniju, a ne Kazahstan, zbog značajno kraćeg puta. Imaćemo dovoljno vremena za odmor, stoga nam preostaje da se fokusiramo na meč u Surdulici, pa ćemo nakon toga razmišljati o narednom protivniku", rekao je golman osvajača Kupa Srbije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.