Klipersima srpski derbi, Teo i Bogdan odlični

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2018, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klipersima "srpski derbi", Teo i Bogdan odlični

U "srpskom derbiju" Los Anđeles Klipersa pobedili su Sakramento Kingse - 126:105, a odličnu partiju pružili su naši reprezentativci.

Plej Klipersa Miloš Teodosić je za pobednički tim ubacio 11 poena (4/6 iz igre, od toga tri trojke), dok je hza "kraljeve" Bogdan Bogdanović je imao 13 koševa (5/9, jedna trojka). Obojica su imali po pet asistencija.

Od početka meča, domaćin je zagospodario parketom i u opuštenoj utakmici sa mnogo poena slavio protiv komšija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Klipersima "srpski derbi", Teo i Bogdan odlični (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2018

U "srpskom derbiju" Los Anđeles Klipersa pobedili su Sakramento Kingse - 126:105, a odličnu partiju pružili su naši reprezentativci...Plej Klipersa Miloš Teodosić je za pobednički tim ubacio 11 poena (4/6 iz igre, od toga tri trojke), dok je za "kraljeve" Bogdan Bogdanović imao 13 koševa (šut...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.