Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 17:16

Klipersi pred velikom promenom, odlazi jedan od najiskusnijih, ko će dirigovati igrom?

Razočarali su u nedavno okončanoj sezoni, sada se spremaju za novi napad na titulu.

Angažovali su Kavaja Lenarda i Pola Džordža i odmah su postali jedan od najvećih favorita za osvajanje prstena. Ipak, Nikola Jokić je sa svojim Denver Nagetsima stao na put Klipersima u polufinalu zapadne konferencije, ispostaviće se da je poraz od čete iz Kolorada koštao i Doka Riversa posla. Nasledio ga je Tajron Lu, a već su počele da se dešavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i jako bitne promene. Najbolji šesti igrač lige za sezonu 2019/20 Montrezl Harel je napustio ekipu, otišao je u komšiluk u redove Los Anđeles Lejkersa.

Kao zamena za borbenog centra stigao je iskusni Serž Ibaka, vratio se među Klipse i iskusni Patrik Paterson, dok je iz Detroita stigao šuter Luk Kenard. Želeli su žarko Ronda u svojim redovima, ali je iskusni plejmejker odlučio da se preseli u redove Atlanta Hoksa, gde će igrati sa našim Bogdanom Bogdanovićem.

Još uvek traže plejmejkera, a izgleda da su za kvalitetnog organizatora igre spremni i da se odreknu iskusnog Lua Vilijamsa. Mark Štajn iz "Njujork Tajmsa" prenosi da timovi širom lige očekuju od Los Anđeles Klipersa da trejduju iskusnog beka, a oni su navodno zainteresovani da posluju sa Šarlotom. Voleli bi Klipsi u svojim redovima da vide bivšeg beka Boston Seltiksa Terija Rozira.

Hornetsi će naredne sezone definitivno fokus staviti na trećeg pika sa drafta LaMela Bola, to znači da Rozir ponovo pada u drugi plan, pa nema sumnje da bi vrlo dobri plejmejker mogao da profitira od prelaska u redove tima iz "Grada anđela". "Skeri Teri", kako je Rozir dobio nadimak dok je nosio dres Seltiksa, pokazao je u dresu ekipe iz Masačusetsa da može da odigra na vrhunskom nivou i to kada je najteže, u plej-ofu.

Čini se da bi mogao da bude dobro rešenje za Kliperse, kojima je jedna od najvećih boljki u prethodnom plej-ofu upravo organizacija igre u napadu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.