Klipersi posle osmog vezanog trijumfa kod kuće na čelu Zapada! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klipersi posle osmog vezanog trijumfa kod kuće na čelu Zapada! (video)

Boban Marjanović je učestvovao u 12. trijumfu Klipersa ove sezone, Teodosić ponovo "čuvao" klupu.

Los Anđeles Klipersi su nakon produžetka uspeli u svojoj dvorani da savladaju neugodne Memfis Grizlise, na kraju 112:107 za četu Doka Riversa.

Grizlisi su bili nešto bolji rival u uvodnih 12 minuta, na prvi odmor su otišli sa šest poena prednosti.

U nastavku rezultatska klackalica, ali je finiš prvog poluvremena pripao gostima, koji na pauzu odlaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa osam poena viška.

Puleni Doka Riversa su sa novom energijom ušli u nastavk utakmice, istopili su prednost rivala i došli do preokreta, na poslednji odmor otišli su sa pet poena prednosti.

Memfis se budi u odlučujućem kvartalu, dolaze do preokreta i uspostavljaju kontrolu nad utakmicom. Stižu i do osam poena prednosti, činilo se da će privesti utakmicu kraju, ali tako nije mislio Lu Vilijams.

Sa četiri vezana poena približio je Klipse na samo poen zaostatka, ušlo se u veoma neizvesnu završnicu.

Gasol na drugoj strani pogađa dva penala, a onda Danilo Galinari biva fauliran prilikom šuta za tri poena, promašio je šut, ali je dobio priliku da poravna rezultat.

Smiren je bio Italijan na liniji penala, smestio je sva tri pokušaja i poravnao na 98:98 na sekundu i po do kraja.

View this post on Instagram

G A L L 💥

A post shared by LA Clippers (@laclippers) on Nov 23, 2018 at 1:49pm PST

Presekao je potom Harel pas Andersona, otišlo se u produžetke.

U dodatnih pet minuta, Klipersi dolaze do preokreta. Razigrao se Lu Vilijams, koji je do poslednjeg minuta regularnog dela imao samo sedam poena.

U 48. minutu je postigao dve dvojke, a onda je u produžetku dodao još četiri poena. Pratio ga je odlični Harel, Klipersi su uspeli da zadrže prednost i slave na svom parketu protiv neugodnih Grizlisa.

Harel najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 22 poena i 11 skokova, pratio ga je Galinari sa 20 poena, 15 je dodao Lu Vilijams, 13 Bredli, dok je Tobajas Heris meč završio sa 12 poena.

Boban Marjanović je za pet minuta upisao četiri poena i dva skoka, Miloš Teodosić ponovo nije nastupio.

Kod Memfisa sjajan Gasol sa 27 poena, 13 skokova i sedam asistencija, pratili su ga ruki Džeren Džekson sa 20 poena, Majk Konli sa 19 poena i 11 asistenija, kao i Kajl Anderson sa 11 poena.

Nešto ranije Minesota je savladala Bruklin u "Berklejs centru", uz novu sjajnu partiju Derika Rouza, više o tom susretu OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klipersi slavili nakon produžetka, Bobi sa malo, Teo bez minuta

Izvor: RTS, 24.Nov.2018

Košarkaši Los Anđeles klipersa savladali su na svom terenu ekipu Memfis grizlijisa nakon produžetka sa 112:107. Boban Marjanović postigao je četiri poena za pet minuta, dok Miloš Teodosić nije ulazio u igru. . Klipersi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.