Klipersi pobedili Nju Orleans, Toronto bolji od Lejkersa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2020, 09:02

Klipersi pobedili Nju Orleans, Toronto bolji od Lejkersa (VIDEO)

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Nju Orleans 126:103 u Orlandu, dok je Indijana bila bolja od Filadeflije 127:121.

Do prvog trijumfa nakon nastavka sezone posle četiri meseca pauze, Kliperse je vodio Pol Džordž sa 28 poena, tri skoka i asistencijom.

Na pravi način ispratio ga je Kavaj Lenard, koji je za 27 minuta igre zabeležio 24 poena, šest uhvaćenih lopti i jedno dodavanje manje.

Među poraženim Pelikansima najbolji je bio Nikil Alekander-Voker >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa 15 koševa, a Bredon Igram je stao na 14.

Pobedu Indijani protiv Filadefije doneo je Ti Džej Voren, koji je odličnu partiju krunisao sa 53 poena (20/29 šut iz igre) za 41 minut na parketu, uz četiri skoka i tri asistencije.

Po 15 poena dodali su Viktor Oladipo i Aron Holidej, koji je ostvario dabl-dabl sa još 10 asistencija.

Ekipi Filadelfije ni odlične role Džoela Embida (41, poen, 21 skok, četiri asistencije) i Tobijasa Herisa (30 poena, osam uhvaćenih lopti) nisu pomogle da izgne poraz.

Košarkaši Toronta savladali su Los Anđeles Lejkerse 107:92, a u trifjumfu aktuelnog šampiona prednjačio je Kajl Lauri, koji je za 35 minuta postigao 33 poena, 14 skokova i osam asistencija.

Lebron Džejms bio je najefikasniji u timu "Jezerdžija" sa učinkom od 20 poena i 10 skokova, kod je Entoni Dejvis meč završio sa 14 koševa i šest uhvaćenih lopti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.