Klipersi oborili Rakete, Teo van igre, Bobi na terenu

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2018, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klipersi oborili Rakete, Teo van igre, Bobi na terenu

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Hjuston Rokitse rezultatom 115:112 u poslednjem meču na programu u noći između nedelje i ponedeljka.

Ekipa iz LA je u svom "Stejpls Centru" ostvarila drugu pobedu u sezoni, posle početnog neuspeha protiv Denvera.

Utakmica se lomila do poslednjih minuta, iako su Klipersi vodili tokom čitave poslednje deonice. Obe ekipe su prethodno u više navrata preuzimale vođstvo, ali je presudila bolja igra Klipersa od sredine treće >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << četvrtine do kraja.

Najefikasniji u timu iz Los Anđelesa bio je Tobajas Heris sa 23 poena, Danilo Galinari je postigao 20, uz devet skokova i četiri asistencije, dok je Montrezl Harel sa 17 poena i deset skokova došao do dabl-dabla.

Srpski plejmejker Miloš Teodosić za Kliperse na ovom meču nije igrao, dok je centar Boban Marjanović na terenu proveo pet minuta.

Marjanović je iz igre šutirao 2-2 za četiri poena, a imao je i jedan skok.

Džejms Harden je sa 31 poenom i 14 asistencija bio najbolji u redovima Hjustona, a pratili su ga Klint Kapela sa 23 poena i Erik Gordon koji je imao 21 poen. Rokitsi su međutim ostali na jednoj pobedi, uz dva poraza na početku sezone.

.@LAClippers improve to 2-1 with their 115-112 home victory! #ClipperNation

Tobias Harris: 23 PTS

Danilo Gallinari: 20 PTS, 9 REBS

Montrezl Harrell: 17 PTS, 10 REBS

James Harden: 31 PTS, 14 ASTS pic.twitter.com/iwG6Ey28LB

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.