Klinci trolovali Aleksisa Sančeza (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinci 'trolovali' Aleksisa Sančeza (video)

Deca upijaju sve.

Najplaćeniji igrač lige, Aleksis Sančez je trenutno van fudbala zbog povrede, pa neko vreme neće biti u protokolu.

Čileanac je pre povrede bio u užasnoj formi, uostalom kao i ceo tim Junajteda, a nedavno je odlučio da se vrati u Čile kako bi se malo odmorio i kako bi tamo proveo praznike.

Čileanac je u međuvremenu tokom putovanja posetio i grupu male dece kako bi im podelio poklone za praznike. Aleksis im je pričao o životu i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednom trenutku im je rekao da nije ispravno da piju alkohol i da puše cigarete, a onda je usledio šok.

Mali dečak ga je upitao: "A Arturo Vidal?". Svi su počeli da se smeju, a Aleksis nije imao odgovora na to.

Poznato je da je Arturo Vidal ratnik na terenu, ali isto tako i da često njegov privatni život "osvane u medijima" zbog nekih gluposti koje bi napravio, a on je pored Aleksisa Sančeza jedna od najvećih zvezda u Čileu i sigurno je da to nije dobar primer za decu.

- @Alexis_Sanchez : “yo no fumaba ni tomaba”

- Cabro ql : “Y como el arturo?”

😂😂 pic.twitter.com/YGVBZXTzmp

— flower (@idieego) December 14, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.