Klinci Barselone tešili protivničke igrače posle poraza! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinci Barselone tešili protivničke igrače posle poraza! (VIDEO)

Mali fudbaleri Barselone (igrači 12 i 13 godina) pokazali su šta znači pravi fer plej u fudbalu.

Verovatno bi mnogi stariji fudbaleri mogli i morali da uče od njih. Ovo je pravi način kako pravi pobednici to rade posle utakmice.

Printskrin: Video/FC Barcelona

Nakon što su pobedili rivala iz japanskog tima Omnija, na čelendž Svetskom kupu, ostali su na terenu i svi ponaosob tešili uplakane vršnjake iz Japana.

Umesto da slave, kako to obično pobednici rade, oni su svakom svom vršnjaku prišli sa rečima utehe " Biće sve u redu"

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snimak koji je obišao svet - Barsini klinci drže lekciju o životu! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016

Snimak zabeležen nakon meča U12 ekipa Barselone i japanske Omije pokazaće vam kakvo bi vaspitanje trebalo da dobijaju klinci koji se odluče za bavljenje fudbalom...Omladinska škola fudbalskog kluba Barselona poznata je širom sveta po imenima koje je iznedrila, ali ćete kroz ovu priču shvatiti...

Nastavak na Sportske.net...

Barsina sportska kultura: Tešili uplakane protivnike! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2016

Igrači katalonskog giganta do 13 godina postali svetski hit posle fer-plej poteza u Japanu..Priča se da uče decu da budu namazani. Da simuliraju i vrše presing na sudije.. Priča se, ali da li je baš tako? Gledajući snimke iz Japana slobodno se može konstatovati da Barselona možda ima najbolju,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.