Klinac iz Dinama može da bira klub!

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinac iz Dinama može da bira klub!

A u Zagrebu trljaju ruke...

Evropa je poludela za talentovanim fudbalerom Dinama.

Dani Olmo, mladi Španac koji je u Zagrebu od 2014. godine kada je stigao iz "La Masije", briljira ove sezone i stoga je privukao pažnju velikog broja trofejnih evropskih klubova, a na tu listu "dopisao" se i Bajern Minhen.

Sportski direktor bavarskog kluba Hasan Salihamidžić oduševljen je talentovanim ofanzivcem, a u procesu rekonstrukcije igračkog kadra - želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ga vidi u Bajernu.

Ipak, imaće veliku konkurenciju u vidu Barselone i Real Madrida, koji žele da vrate Španca u tamošnji fudbal, dok su se pre toga spominjali Liverpul i Milan. Nema sumnje da će početi "licitacije" za njegov transfer i da će Dinamo, ponovo, zaraditi mnogo novca...

TOP LISTA: NAJVEĆI TRANSFERI DINAMA U ISTORIJI!

U Barseloni su Olma procenili kao nedovoljno talentovanog što je iskoristio Dinamo, a od 2015. godine je i prvotimac Zagrepčana, sa kojima je ove godine izborio i nokaut fazu Lige Evrope.

Specijalizovani transfer portal "Kalčomerkato" prenosi da je Milan zainteresovan za tri fudbalera Dinama. To su Dani Olmo, Antonio Marin i Nikola Moro. Videćemo da li će uspeti u poteri za ove fudbalere koje mnogi žele.

"Modri" su izborili Viktoriju Plzenj i sada im predstoji novi izazov u vidu Benfike.

Dani Olmo je ove sezone za Dinamo odigrao 31 meč i zabeležio je šest golova i sedam asistencija, a pošto ima tek 20 godina, procenjuje se da bi Dinamo na njemu mogao da zabeleži rekordni transfer, koji je do sada držao Marko Pjaca.



Izvor: Youtube/Vjekoo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.