Kličko se vraća: Mogu da pobedim svakoga

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kličko se vraća: Mogu da pobedim svakoga

Vladimir Kličko planira da se posle godinu i po pauze vrati u ring u 43. godini.

Vladimir Kličko se sa dva vezana poraza od Tajsona Furija i Entonija Džošue oprostio od profi ringa. Superteška kategorija je bez "Vladimira velikog" preko godinu i po dana, jer meč sa Džošuom održan 29. aprila 2017.

Poraz na Vembliju bio je tek peti u profesionalnoj karijeri olimpijskog šampiona iz Atlante 1996. godine. Upisao je 64 pobede, a navijači veruju da bi Ukrajinac u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 70. meču mogao još jednom da ih obraduje.

Kličko ima 42 godine i smatra da je spreman da ponovo ukrsti pesnice sa najboljim bokserima u superteškoj kategoriji. Džošuin promotor Edi Hirn izjavio je za iFL TV da je Kličko Britancu poslao poruku u kojoj mu je rekao: "Želim da se vratim. Osećam da mogu pobediti svakog ko se bori u teškoj kategoriji."

Kličko je čak deset godina uspešno branio titulu u najjačoj kategoriji.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.