Klej sipao do rekorda

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klej "sipao" do rekorda

Klej Tompson nanizao je 10 trojki bez promašaja u ubedljivoj pobedi Golden Stejta protiv Los Anđeles Lejkersa.

Prebogato veče u NBA ligi obeležio je Klej Tompson, koji je postavio novi rekord NBA lige.

Košarkaš Golden Stejta je u pobedi svog tima protiv Los Anđeles Lejkersa (130:111) zabeležio 10 trojki u nizu, bez promaša.

On je ređao uspešne šuteve, od čega je sedam upisao u trećoj četvrtini, a onda je poslednji, jedanaesti, promašio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Iako su mnogi smatrali da će nadmašiti svoju najbolju partiju s kraja oktobra prošle godine i rekord NBA lige, kada je protiv Čikaga pogodio 14 trojki i postigao 52 poena, to se ipak nije dogodilo. Posle prvog promašaja, napustio je parket.

Meč je završio sa 44 poena, uz tri skoka, dve asistencije i blokadom za 27 minuta provedenih u igri.

On je peti put u karijeri završio utakmicu sa više od 10 uspešnih šuteva za tri poena, odnosno 13. put u karijeri postigao je više od 40 poena na meču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.