Kleberson potpisao za Bešiktaš

Izvor: B92, 08.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kleberson potpisao za Bešiktaš



Brazilski fudbaler Kleberson, dosadašnji član Mančester Junajteda, potpisao je u ponedeljak ugovor sa istanbulskim Bešiktašom.

Ugovor je potpisan posle dugih pregovora dva kluba, a suma koju će Junajted dobiti je dva i po miliona funti, pola miliona više od prethodne ponude iz Turske.

Brazilski igrač sredine terena će u Bešiktašu ostati tri godine, uz mogućnost produženja ugovora na još jednu sezonu.

Kleberson je u Mančester došao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre dva leta iz brazilskog kluba Atletiko Paranaense iz Kuritibe, za sumu od 6 i po miliona funti. Ser Aleks Ferguson planirao je da njime pojača srednji red kluba uzdrman odlascima Bekama i Verona.

Međutim, tokom boravka u Engleskoj Kleberson je veći deo vremena proveo oporavljajući se od povreda nego igrajući, a i kada je bio na terenu njegovi nastupi su bili krajnje neuverljivi.

Neposredno pred dolazak u Junajted Kleberson je bio član reprezentacije, koja je osvojila titulu šampiona sveta na prvenstvu u Japanu i Koreji.

Kleberson će u Bešiktašu nositi broj 15, a za ekipu će nastupati i njegov zemljak Ailton, koji je ovog leta došao iz Šalkea.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.