Klauzula u Alonsovom ugovoru – može da ode ukoliko neko od velikana pokaže interesovanje

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 20:49

Klauzula u Alonsovom ugovoru – može da ode ukoliko neko od velikana pokaže interesovanje

Trenera fudbalera Bajera Ćabi Alonso može da napusti klub iz Leverkuzena pre isteka ugovora ako dobije ponudu da preuzme Real, Liverpul ili Bajern.

Alonso je preuzeo Bajer u oktobru prošle godine kada je klub iz Leverkuzena bio pretposlednji na tabeli Bundeslige.

Španski trener je na kraju osvojio šesto mesto sa Bajerom i izborio plasman u Ligu Evrope. Ekipa iz Leverkuzena je prošle sezone stigla i do polufinala Lige Evrope.

Španski mediji tvrde da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Alonso na kraju sezone da preuzme madridski Real, pošto će Karlo Anćeloti u junu naredne godine biti imenovan za novog selektora Brazila.

Alonso ima ugovor sa Bajerom do juna 2026. godine. Međutim, španski As se poziva na pisanje Bilda i tvrdi da Alonso može da ode iz Leverkuzena pre isteka ugovora.

On u ugovoru sa nemačkim klubom ima klauzulu da može da napusti Bajer u slučaju da dobije ponudu da postane trener Reala, Bajerna ili Liverpula.

Alonso (41) je u karijeri igrao za Real Sosijedad, Liverpul, Real i Bajern. On je nedavno izjavio da ne želi da priča na temu Reala, pošto samo razmišlja o svom timu.

Leverkuzen se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige sa 19 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.