Klajn van terena sledećih 6 meseci

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klajn van terena sledećih 6 meseci

Fudbaler Liverpula Natanijel Klajn pauziraće šest meseci pošto je pokidao ligamente kolena tokom pripremne utakmice sa Borusijom iz Dortmunda na turneji po SAD.

Liverpul je saopštio da se radi o povredi spoljnih ukrštenih ligamenata i da se Klajnov povratak očekuje krajem januara 2020. godine.

Klajn se povredio prošle nedelje, a zatim je doputovao u Liverpul na lečenje. Njegov ugovor ističe sledećeg leta i spekulisalo se da bi mogao da se vrati u Kristal Palas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da su u ekipi razočarani lošim vestima o 28-godišnjem saigraču.

"Trenirao je i igrao je dobro, bio je u izvanrednoj formi. Povreda ovakvog tipa nije sjajna za bilo kog igrača, ali dobra stvar je to što je to čista povreda prednjih ukrštenih ligamenata što znači da se očekuje da će se izbeći komplikacije tokom oporavka i povratka na teren", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Klajn je u julu 2015. godine za 12,5 miliona funti prešao u Liverpul, ali je izgubio mesto u tmu, pa je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Bornmutu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.