Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021, 20:38

Klaeson pokorio Soči: Krasnodar posle preokreta preuzeo treće mesto

Gosti na krilima švedskog napadača stigli do tri boda (2:1) u derbiju 17. kola Premijer lige Rusije

Vodeći gol, domaći teren i inicijativa, nisu bili dovoljni Sočiju da u derbiju 19. kola izbegne poraz od Krasnodara koji je sa dva gola režirao Viktor Klaeson. Švedski napadač je samo četiri minuta posle pogotka Kasiere režirao izjednačenje pogotkom sa bele tačke, a u 53. minutu potpisao je potpuni preokret i doneo gostima dragocena tri boda.

Pobeda protiv direktnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konkurenta u borbi za mesta koja vode na međunarodnu scenu doprinela je da se Krasnodar izjednači po broju osvojenih bodova sa domaćinom i preuzme treću poziciju, potvrdivši da će borba za dva mesta koja vode u Ligu konferencije, a za koja ozbiljno konkuriše i CSKA.

Junak Krasnodara u prethodnom kolu je golom i asistencijom imao značajan doprinos u remiju sa Himkijem, kada je i nagovestio buđenje, a na ovosezonski prvenac u Premijer ligi nadovezalo se sjajno izdanje na teškom gostovanju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.