Kladionice veruju da Runi ostaje u Mančesteru

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice veruju da Runi ostaje u Mančesteru

Kladionice su već već reagovale na medijske priče o mogućem odlasku engleskog reprezentativca, Vejna Runija iz Mančester junajteda.
Tako potparol kladionice Vilijem Hil tvrdi :
-Da li Vejn misli da ga lični problemi koštaju klupe u Mančesteru, nije nemoguće da bi mogao potražiti spas u inostranstvu.
Po ponudi nekih kladionica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za Runijevo dovođenje, favoritom se smatra gradski rival Mančester siti, a ako se pretpostavka realizuje za svaku uplaćenu funtu dobiće se tri.
Klub sa Old Traforda ni ne pomišlja o prodaji svog napadača, a sa njima su se složile i kladionice, pa za Runijev opstanak se nudi kvota 1.40.
Po mišljenju kladionica malo veću šansu ima Čelsi 10.0, dok je suprutna situacija sa Arsenalom 34.0.
Za šansu da bude timski kolega Kristijanu Ronaldu, kvota je 3.50, a i Barselona nije mnogo dalja od Reala 3.75.
U igri su i tri italijanska kluba: Inter 15.0, Milan 17.0 i Juventus 21.0.
Povratak u Everton u kojem je započeo karijeru vrednuje se kvotom 51.0 kao i odlazak u Liverpul.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.