Kladionice slave poraz Nemačke

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2010, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice slave poraz Nemačke

Pobeda Španije u polufinalu Svetskog kupa protiv Nemačke nekoga je rastužio, a nekome doneo radost, a najviše razloga za sreću imali su kladioničari, koji su samo na toj utakmici zaradili milione.

Prema izveštaju britanskih kladioničara, uoči tog duela jedan očigledno strastveni kockar uplatio je 500.000 evra na pobedu Nemaca. Bila je to rekordna uplata na singl u istoriji prvenstava sveta i rekordni gubitak.

Kvota na pobedu Nemačke u toj kladionici je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 10/11, odnosno 1,91, što znači da bi dobitak u tom slučaju iznosio 954.000 evra, a zarada 454.000 evra.

"Pobede Nemaca u osmini finala i četvrtfinalu nisu nam išle na ruku, jer su u obe te utakmice oni prema kvotama bili autsajderi i izgubili smo dosta novca. Sve se, međutim, okrenulo u našu korist u polufinalu i pobeda Španije donela je kladionicama širom sveta rekordnu zaradu", rekao je predstavnik za štampu jedne od najvećih britanskih kladionica.

On je dodao da je njegova kladionica, pored uplata od 500.000 i 75.000 evra na pobedu Nemačke protiv Španije, imala i uplate od 100.000 i 80.000 evra na trijumf Nemaca na Svetskom kupu.

"Pobeda Španije je samo našoj kladionici donela pet miliona evra i i te kako imamo razloga da slavimo. Bez obzira na to što imamo uplate od 25.000 i 10.000 evra da će Španci biti prvaci sveta, već sada je jasno da će bilans sa Svetskog kupa za nas biti veoma povoljan. Još samo da u finalu pobedi Holandija i biće to najprofitabilnije prvenstvo sveta ikada", rekao je portparol kladionice.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.