Kladionica: Vilja stiže u Svonsi

Izvor: Mondo, 20.Dec.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionica: Vilja stiže u Svonsi

Britanski SkyBet odredio zanimljivu kvotu na prelazak centarfora Barselone među "labudove" - jedan!

SkyBet, kompanija za sportsko klađenje sa sedištem u Lidsu, zna nešto što niko ne zna. Ili je poznato samo malom broju ljudi.

Na sajtu skybet.com istaknuta je lista klubova koje bi španski centarfor David Vilja (31) mogao da pojača u januaru.

Zanimljivo, sudeći prema mišljenju bukmejkera, najmanje šansi da ga dovede ima Milan, a najviše Svonsi! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ako bi, na primer, uplatili evro na to da će Vilja preći iz Barse u Svonsi - ne bi dobili ništa. Tačnije - novac bi vam samo bio vraćen!?

Kvota na Mančester siti je 7, Arsenal i Liverpul po 10, Čelsi 12, Juventus 14, Pari Sen Žermen i Valensiju po 18, Atletiko Madrid 20, a na Milan i Anži po 25.

Zaista je teško poverovati da bi u slučaju ponuda svih navedenih klubova bivši napadač Valensije, Saragose i Sporting Hihona ipak odabrao da obuče dres Svonsija.

Vilja je propustio veći deo prošle sezone zbog teške povrede zadobijene na Svetskom klupskom prvenstvu, a ove takmičarske godine odigrao je 19 utakmica za Barselonu i postigao osam golova.

Svonsi zaista igra lep fudbal, predvođen efikasnim Viljinim zemljakom Mičuom (13 pogodaka ove sezone), a posle 17 kola Premijer lige zauzima deseto mesto na tabeli...

... međutim, da li je to dovoljno da zadovolji apetit napadača najdominantnijeg tima današnjice?

(MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.