Kišni čovek Zlatan: Bio bih predsednik SAD…

Izvor: Mondo, 22.Jul.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kišni čovek" Zlatan: Bio bih predsednik SAD…

Ibrahimović je ponovo blistao u dresu Los Anđeles Galaksija u MLS, ali i u izjavi nakon pobede u Filadelfiji

Foto: Guliver/Getty images/Alexander Hassenstein

Los Anđeles Galaksi pobedili su Filadelfiju u gostima rezultatom 3:1 u MLS.

Gosti su napravili preokret u drugom poluvremenu, kada su posle vođstva domaćina postigli tri gola. Drugi pogodak bio je delo Zlatana Ibrahimovića, kojem nije smetala ni obilna kiša koja je padala. Prethodno je asistirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kamari za izjednačenje.



Izvor: Youtube/LA Galaxy

Bivšem reprezentativcu Švedske to je bio 12. pogodak ove sezone i trenutno je treći na listi strelaca MLS, iza Džozefa Aleksa Martineza iz Atlante (22 pogotka) i Bredlija Rajta Filipsa, člana Njujorka, koji je postigao 13 golova.

Zlatan Ibrahimović ne krije da se oseća sjajno u SAD i da uživa veliku popularnost. Posle meča u Filadelfiji dao je još jednu bombastičnu izjavu u "svom" stilu.

"Imate sreće što nisam došao pre 10 godina, jer bih danas bio predsednik SAD", rekao je Ibrahimović, napadač ekipe Los Anđeles Galaksi koja trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Zapadne konferencije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.