Bez zadržavanja na naplatnim rampama na auto-putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021, 08:10

Bez zadržavanja na naplatnim rampama na auto-putevima

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima za putnička vozila, saopštilo je danas JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnim prelazima Batrovci, Kelebija i Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, dodaju iz ''Puteva Srbije''.

Normalan saobraćaj na deonici petlja Inđija - petlja Nova Pazova

Na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica petlja Inđija - petlja Nova Pazova, u smeru Beograd - Novi Sad, jutros je saobraćaj normalizovan, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj je normalizovan jer su završeni radovi na redovnom održavanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kiša pada u većem delu zemlje, oprez zbog mokrih kolovoza

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2021

U Srbiji je osvanulo oblačno i hladno jutro, a u većem delu zemlje pada kiša, pa su kolovozi mokri...Opreznija vožnja je neophodna jer je u ovakvim uslovima zaustavni put uvek duži, a saobraćajne nezgode češće, upozorio je Auto-moto savez Srbije...Odrone treba očekivati kroz stenske useke i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.