Kiša sprečila srpski derbi u Riju – poznato kad će se igrati

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 09:16

Kiša sprečila srpski derbi u Riju – poznato kad će se igrati

Padavine stvaraju ogromne probleme organizatorima turnira iz serije 500 u Rio De Žaneiru.

Već nekoliko dana kiša odlaže program, pa tako tokom noći između srede i četvrta nije odigran ni duel srpskih tenisera.

Laslo Đere i Dušan Lajović je trebalo da se bore za prolaz u četvrtfinale, ali su ih u tome sprečile vremenske prilike.

Njihov novi susret je zakazan za 19 časova po srpskom vremenu, ali videćemo da li će biti odigran jer prognoza ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne obećava.

Lajović bi trebalo da istog dana igra i dubl u paru sa Robertom Karbaljesom Baenjom. Njihovi rivali, posle kako se navodi "odgovarajućeg odmora" srpskog tenisera, biće Simone Boleli i Andrea Vavasori.

U saopštenju organizatora se navodi i da je noćna sesija 21. februara prekinuta tek posle jednog sata, pa tako navijači neće moći da koriste iste karte već da kupe nove.

Đere i Lajović su se do sada sastajali četiri puta i imaju po dve pobede. Poslednji međusobni duel su imali baš u ovom brazilskom gradu prošle godine, kada je iskusniji Dušan slavio.

U prvom meču Đere je bio bolji od Bernabea Zapate Miraljesa, a Lajović od Danijela Elahija Galana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.