Kiša remeti planove Čukaričkom

Izvor: Mondo, 01.Feb.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša remeti planove Čukaričkom

Natopljen teren otkazao je prvu proveru "brđana" na Kipru.

Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog doputovali su u kiparsku Aja Napu, gde će do 14. februara sprovesti najvažniji deo priprema za nastavak sezone.

U nedelju popodne, od 15.00 časova, trebalo je da odigraju i prvi kontrolni meč protiv rumunske Konkordije, ali je taj susret otkazan zbog lošeg vremena i neadekvatnih uslova za igru.

Ekipa Vladana Milojevića proći će, dakle, prvu proveru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Kipru 4. februara, kada bi trebalo da igra protiv kluba iz Kine, a četiri dana kasnije odmeriće formu u susretu sa Duklom iz Praga. Poslednji meč odigraće dan pred povratak u Srbiju.

Drugi deo Jelen Superlige počeće 21. februara, a Čuka će u 16. kolu igrati protiv Napretka na svom stadionu. "Prolećni" deo prvenstva "brđani" će dočekati na četvrtom mestu tabele, sa 28 bodova - deset manje od lidera, Partizana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.