Kiša pokvarila Serbia open

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša pokvarila Serbia open

Jaka kiša sprečila je u ponedeljak uveče svečano otvaranje teniskog turnira "Serbia open" u Beogradu.Organizatori su saopštili da je kompletan program turnira prebačen za utorak, dok će svečano otvaranje biti uveče od 19.30.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaranje "Serbia Opena" odloženo za sutra

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2009, 22:37

Jaka kiša pokvarila program. Svečano otvaranje odloženo za sutra, baš kao i svi mečevi. U kvalifikacijama Pašanski poražen od Ćipole, Krajinović nije stigao zbog nevremena da izađe na teren. Sutra i nastavak prekinutog meča između Rohusa i Devildera.

Nastavak na Sportske.net...

Kiša odložila svečano otvaranje

Izvor: Danas, 05.Maj.2009

Svečano otvaranje prvog teniskog ATP turnira u Beogradu moraće da sačeka lepše vreme. Otvaranje Serbia opena, koje je prvobitno bilo zakazano za juče, pomereno je na danas (19.30) zbog velikog pljuska u Beogradu. Zbog lošeg vremena je i većina mečeva na terenima Sportskog centra Milan Gale Muškatirović...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.