Kiša odlaže meč Novi Pazar - Zvezda?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša odlaže meč Novi Pazar - Zvezda?

Fudbalska utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde biće najverovatnije odložena zbog lošeg stanja terena na Gradskom stadionu prouzrokovanog padavinama, rečeno je večeras u pazarskom superligašu.

"Ako kiša ne prestane i obistine se predviđanja meteorologa, gotovo je izvesno da u nedelju neće postojati uslovi za odigravanje prvenstvenog susreta sa Crvenom zvezdom", rekao je generalni sekretar Novopazaraca Senad Hadžifejzović.

Kiša u Novom Pazara pada tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << celoga dana, a prognostičari tvrde da će tako biti sve do subote.

"Teren je već sada u izuzetno teškom stanju. Travnata površina nije natopljena, već je potpuno prekrivena vodom", pojasnio je Hadžifejzović.

Utakmica Novi Pazar – Crvena zvezda, u okviru 26. kola Super lige Srbije, zakazana je za nedelju od 13 časova.

Zvezda bez navijača u Novom Pazaru

Najvatreniji navijači Crvene zvezde neće organizovano ići u Novi Pazar, pošto je predstojeći duel 26. kola Superlige proglašen za utakmicu visokog rizika.

Zvezdini navijači ni prethodnih godina nisu bili u Novom Pazaru, a o toj odluci Uprava crveno-belih zvanično je obavestila domaćine.

Fudbalski klub Crvena zvezda takođe je saopštio danas da veruje da će imati podršku navijača na predstojećoj utakmici u Novom Pazaru.

"Verujemo da ćemo imati podršku koja nam puno znači. Novi Pazar nam je uvek do sada bio dobar domaćin i verujemo da će tako biti i ovog puta", navodi se u saopštenju Zvezde.

Crveno-beli će gostovati Novom Pazaru u 26. kolu Super lige Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, Zvezda želi da njeni navijači uvek budu uz ekipu, pa tako i na predstojećem gostovanju.

"Crvena zvezda želi da njeni navijači uvek budu uz ekipu, na svakom meču, bilo na domaćem ili gostujućem terenu. Tako je i ovog puta pred utakmicu u Novom Pazaru", dodaje se.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez navijača u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 10.Mar.2016

. Najvatreniji navijači Crvene zvezde neće organizovano ići u Novi Pazar, pošto je predstojeći duel 26. kola Superlige proglašen za utakmicu visokog rizika. Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13 sati.

Nastavak na RTS...

Zvezda: Nismo pisali Pazaru, očekujemo da Delije dođu na utakmicu!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2016

"Verujemo da ćemo imati podršku koja nam puno znači. FK Novi Pazar nam je uvek do sada bio dobar domaćin i verujemo da će tako biti i ovog puta”, kaže se u saopštenju beogradskog kluba..Puno se prašine diglo u susret narednom 26. kolu i gostovanju Crvene zvezde u Novom Pazaru (nedelja, 13 časova)...Iako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.