Kirjos: Moram da prestanem, prešao sam granicu VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 00:50

Kirjos: Moram da prestanem, prešao sam granicu VIDEO

Nik Kirjos i Tanasis Kokinakis osvojili su titulu na Australijan openu u dublu i umeli su da je proslave na terenu u Melburnu.

Nisu skrivali oduševljenje, čak ni tokom intervjua posle meča tokom ceremonije dodele trofeja.

Tom prilikom Kokinakis je istakao da je ovo bila izuzetna nedelja, zahvalio se svom timu, a onda je reč prepustio Kirjosu.

"Ova nedelja je bila ostvarenje snova za mene. Igrali smo protiv sjajnih dubl igrača. Srećan sam, zaista, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znam šta više da kažem. Hvala organizatorima, Kreg, znam da smo imali dve izuzetno teške godine, ali uradili smo dobar posao. Hvala i mom timu", rekao je Kirjos.

Potom se okrenuo ka svom dubl saigraču Kokinakisu i rekao:

"Znam da će ovaj veliki momak da izađe večeras u provod. Devojke, navalite", nasmejao je sve Kirjos, da bi potom zaključio:

"U redu, moram da prestanem da pričam, prešao sam granicu".

Kirjos i Kokinakis su u finalu dubl turnira pobedili Ebdena i Pursela rezultatom 2:0 (7:5, 6:4).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kirjos trpi kritike zbog izjava o meču šampionke

Izvor: B92, 30.Jan.2022

Nik Kirjos i Tanasi Kokinakis su u subotu osvojili titulu u muškom dublu na Australijan openu...Ipak, posle pobede nad sunarodnicima Maksom Parselom i Metjuom Ebdenom, Kirjos je morao da se suoči sa lavinom negativnih komentara zbog nečega što je rekao na konferenciji za medije...Kada je upitan šta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.