Kion: Neverovatno je da je Čelsi pustio Matića

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kion: Neverovatno je da je Čelsi pustio Matića

Nekadašnji štoper Arsenala Martin Kion pohvalio je Nemanju Matića na izvanrednoj partiji u pobedi Mančester junajteda nad Vest Hemom 4:0 u prvom kolu Premijer lige.

“Lukaku će biti na naslovnim stranama zbog dva gola, ali ne smemo da previdimo važnost Nemanje Matića u trijumfu Junajteda. On je bio najbolji od svih veznih igrača u prvom kolu PL – ne pamtim bolji debi levorukog veziste na Old Trafordu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << još od Brajana Robsona 1981. godine“, rekao je Kion i dodao:

“Iz njega je izbijala klasa – bio je siguran na lopti, staložen pod pritiskom i sve vreme je ‘hranio‘ kvalitetne saigrače da bi na kraju završio sa 89 dodira s loptom, najviše od svih igrača Junajteda. Kada nije imao loptu, pozicionirao se ispred poslednje linije odbrane i omogućavao je Pogbi da ide napred. Posle dugih lopti dobijao je duele glavom sa protivničkim napadačem“.

I menadžer Junajteda Žoze Murinjo priznao je da nije mislio da ima mnogo šansi da kupi Matića, a i Kion je zapanjen odlukom Plavaca da prodaju srpskog fudbalera.

“Matić se tako brzo vraća na svoju poziciju – gledajući njega imam utisak da gledam tenisera koji se posle svakog udarca vraća u sredinu igrališta. Neverovatno je da ga je Čelsi pustio da ode. Pokazalo se da su samo ojačali direktnog rivala“, dodao je Kion.

A dominant midfield display on his @PremierLeague debut for #MUFC - Nemanja Matic is today's Man of the Match! pic.twitter.com/FadY1riur5

Junajted u narednom kolu gostuje Svonsiju, taj meč je na programu 19. avgusta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.