Kingsi tonu, a Bogdan sve bliži plej-ofu? Nova opcija za trejd! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingsi tonu, a Bogdan sve bliži plej-ofu? Nova opcija za trejd! (foto)

Da li se zaista približio rastanak Bogdanovića sa Kingsima?

U više navrata u proteklih nekoliko nedelja spekulisalo se o odlasku Bogdana Bogdanovića iz Sakramento Kingsa.

Uglavnom su to bile najave potencijalnih trejdova, a pominjali su se i Lejkersi i Denver Nagetsi kao najatraktivnije opcije.

Posle kraćeg zatišja, slična priča je ponovo lansirana od strane američkih novinara. Jedan od njih, novinar blizak Filadelfiji Džon Džonson najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prelazak Bogdanovića u redove Siksersa u finišu roka predviđenog za trejdove!

Prema njegovim saznanjima, Bogdanović iz Sakramenta, kao i Robert Kovington iz Minesote bi trebalo da se presele u Filadelfiju, a u suprotnim smerovima bi krenulo par igrača sa njihove liste za trejd.

Ako bi se to ostvarilo, Bogdana Bogdanovića bismo gotovo izvesno gledali u plej-ofu, s obzirom da je Filadelfija trenutno petoplasirana u Istočnoj konferenciji sa skorom 29-16.

-

Per NBA source, Sixers are currently focusing on Bogdan Bogdanovic, & Robert Covington as potential deadline acquisitions.

Source says Sixers have been firm on who/what is, and isn’t not available in return.

— Jon Johnson (@jonjohnsonwip) January 22, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOGDANOVIĆ SE SELI NA ISTOK: Poznati američki novinar otkrio koja ekipa želi srpskog asa! Iznenađenje za sve!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2020

Američki novinar Džin Džonson, dobar poznavalac prilika u Filadelfiji, objavio je da su "Seventisikserrsi" zainteresovani za dovođenje Bogdana Bogdanovića iz Sakramenta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.