Izvor: B92, 10.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingsi razmišljaju o razmeni Daga Kristija ?

Košarkaš Sakramento Kingsa Dag Kristi mogao bi biti trejdovan do 19.februara kada ističe poslednji rok za razmenu igrača.

Glasine da bi jedan od najačih odbrambenih igrača NBA lige mogao ponovo da promeni klub u svojoj 33.godini bile su jedna od glavnih zanimacija novinara i gledalaca tokom utakmice Kingsa sa Nagetsima koja je u nedelju odigrana u Kaliforniji.

Iako ove glasine po mnogima nemaju realnu osnovu, i sam igrač je za njih čuo:

"Čuo sam i ja za mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trejda, ali ništa odredjeno. Moje loše igre u poslednje vreme zaista nemaju opravdanje u tome da možda razmišljam o trejdu" rekao je Kristi koji je dodao da mu se ne ide iz Sakramenta i da je u 33.godini pomalo umoran od preseljenja ( igrao za Lejkerse, Njujork i Toronto).

Iako nema konkretnih informacija sa kojim klubom i za kog igrača bi Kingsi mogli da menjaju Kristija koji je jedan od glavnih sastojaka u hemiji Kingsa koja je najbolja u ligi, spekuliše se da Kingsi pregovaraju od razmeni u koju bi bilo uključena još tri tima, medjutim GM Džef Petri nalazi se u Evropi gde posmatra pojedine igrače interesantne za Kingse.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.