Izvor: Blic, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingsi bez šanse

Kingsi bez šanse

Danijels, Finli i Stekhaus su povređeni, Teri je izvadio zub, dok je Novicki zbog sahrane bake u Nemačkoj propustio tri treninga. Znači, Sakramento ima veliku priliku da pobedi Dalas na otvaranju NBA sezone u noći između utorka i srede?

Teško.

- Isti odnos snaga je bio u predsezoni pa smo ih pobedili sa 112:93. Dalas više nije tim sa prvom petorkom već tim sa 12 kvalitetnih košarkaša. Kingsi imaju dosta problema, ali moraće da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sačekaju neku drugu priliku a ne da je traže u Dalasu - rekao je Novicki koji je u predsezoni ubacio 30 poena protiv 'kraljeva'.

U Sakramentu je malo igrača spremnih da pričaju pred gostovanje u Teksasu.

- Meveriksi su favoriti zbog naše slabe odbrane. Ako ponovo budemo primili 110 poena ili 124 kao protiv Finiksa, onda smo izgubljeni - smatra plej Bobi Džekson.

Šampioni iz Detroita sezonu otvaraju na domaćem terenu, gde dočekuju Hjuston sa Jao Mingom i Trejsijem Mekgrejdijem. Pred početak meča na plafon dvorane 'Palas' biće okačena zastava prvaka NBA lige za sezonu 2003/04, dok će igrači i treneri dobiti prstenove.

- Svi žele da sruše najbolji tim u ligi, a pogotovo Hjuston koji je menjao dvojicu sjajnih košarkaša (Moblija i Frensisa) za Mekgrejdija. Nama ne ostaje ništa drugo nego da pobedimo, zar ne - u svom stilu je odgovorio trener Pistonsa Leri Braun.

Treći meč prvog dana NBA lige igraju Los Anđeles Lejkersi i Denver u 'Stejpls centru'. Vlade Divac se nije oporavio od povrede leđa i pauziraće još najmanje 15 dana.

Parovi prvog dana NBA lige (noć između utorka i srede): Dalas - Sakramento, Detroit - Hjuston, LA Lejkers - Denver. A. Pijevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.